שם משתמש:  סיסמא: 
פרסום ממוקד לעסק שלך
לצפיה בכל התגיות (שאלות נפוצות) לחץ כאן
פתיחת הודעה חדשה במייל במצב עברית | טלפון VOIP למק | צילום מסך | מילון פיסי-מקי מקוצר | פתרון (חלקי) לבעיית החלפת השפות בלאופרד
post_toolbar_right
back2archive
26/08/2013 - 20:59
27/08/2013 - 10:30
27/08/2013 - 22:14
29/08/2013 - 15:26
02/09/2013 - 14:24
27/08/2013 - 15:05
27/08/2013 - 22:17
child זו כבר החלטה קשה.  -  מקיסטית ותיקה
27/08/2013 - 22:30
02/09/2013 - 14:18
child star.pngstar.pngהוראות לעדכון שעון חורףstar.pngstar.png  -  מקיסטית ותיקה
שימו לב אם לא תעדכנו, השעון יתחלף ב־8 בספטמבר!. אל תעשו את הטעות של הבוס שלי ותחליטו שזה משהו שיכול לחכות ל־27 באוקטובר, זה לא!

אז ככה, העסק מאוד פשוט, אבל מצריך עבודה בטרמינל, ממשתמש בעל הרשאת Admin (בשלב העדכון צריך להכניס סיסמה).

1. פיתחו טרמינל, ובידקו אם אתם צריכים את העדכון. רישמו:

zdump -v /etc/localtime | grep 2013

ולחצו אנטר. אמורות להופיע ארבע שורות פלט כדלהלן. אם התאריך בשתי השורות התחתונות איננו 27 באוקטובר, אתם צריכים לעדכן.

/etc/localtime Thu Mar 28 23:59:59 2013 UTC = Fri Mar 29 01:59:59 2013 IST isdst=0
/etc/localtime Fri Mar 29 00:00:00 2013 UTC = Fri Mar 29 03:00:00 2013 IDT isdst=1
/etc/localtime Sat Oct 26 22:59:59 2013 UTC = Sun Oct 27 01:59:59 2013 IDT isdst=1
/etc/localtime Sat Oct 26 23:00:00 2013 UTC = Sun Oct 27 01:00:00 2013 IST isdst=0


2. גשו לאתר הבא והורידו משם את הקובץ Time Zone Data v. 2013d.
קישור...

וודאו שקובץ ה־zip נפתח ושבתיקית ההורדות שלכם מופיעה תיקיה בשם tzdata2013d

3. חיזרו לטרמינל, וכיתבו cd ואחריו רווח. גררו את התיקיה הנ"ל לחלון הטרמינל. כשתשחררו אותה, יופיע אחרי הרווח ה־path של התיקיה. לחצו אנטר.

4. הקישו את הפקודה הבאה:

sudo zic asia

הפקודה מבקשת סיסמה, הקישו את הסיסמה ולחצו אנטר.

5. הריצו שוב את הפקודה מ(1) וודאו שהתאריך עודכן ל־27 באוקטובר.

6. שנו היטב בלילה בידיעה שהמק שלכם מעודכן.
 
02/09/2013 - 15:38
02/09/2013 - 15:56
02/09/2013 - 17:32
child_blank תודה רבה!  -  jazzy99
02/09/2013 - 18:15
02/09/2013 - 18:19
02/09/2013 - 18:36
02/09/2013 - 18:24
02/09/2013 - 21:12
02/09/2013 - 20:38
02/09/2013 - 18:39
child_blank תודה aqua.png  -  Dan-o-rama
03/09/2013 - 09:38
child_blank תודה!  -  roy1910
03/09/2013 - 12:47
05/09/2013 - 19:03
06/09/2013 - 20:57
02/09/2013 - 15:59
04/09/2013 - 10:00
child תודה  -  moran4444
04/09/2013 - 12:30
post_toolbar_right
back2archive
זמן יצירת העמוד: 0 שניות